Workshop Carmen Vukman

Mijn naam is Carmen Vukman. Ik ben (psycho)dramatherapeut met zelfbeeld als specialisme. Drama is zowel mijn hobby als mijn werk. Daarnaast heb ik een relatie van bijna 8,5 jaar met een vrouw en ben ik net begonnen aan de Master voor Vaktherapie. Tot slot werk ik in Hilversum binnen de Specialistische GGZ voor volwassenen en heb daarnaast mijn eigen praktijk in Tiel voor, uiteraard: dramatherapie.

Tijdens het BVKM-weekend 2019 mocht ik met mijn vak een bijdrage leveren voor ouders van kleine mensen. “Hoe kun je toch een positief zelfbeeld krijgen/houden ondanks de negatieve reacties op straat?” Het waren twee indrukwekkende uren waarin ouders van en kleine mensen zich opstelden en hun verhalen deelden. Het drama-element zorgde voor plezier en confrontatie. Verschillende vervelende situaties werden nagespeeld en we oefenden met ander gedrag.

De oudercommissie en anderen gaven aan dat dit onderwerp wel een vervolg mocht krijgen. Daarom zal ik tijdens het BVKM-weekend 2020 terugkeren voor een nieuwe workshop.

Heb jij interesse in deze workshop?
Geef je dan op via onderstaand contactformulier en dan zie ik je graag op zondag 20 september tijdens het BVKM-weekend in Den Dolder.

    Ik neem op zondag 20 september deel aan de Workshop van Carmen Vukman: