Verslag + Enquête: World Dwarf Games 2023

Na een lange periode van geen sportactiviteiten, is het eindelijk weer zover. Er mogen weer sportactiviteiten gepland worden … en daar wordt iedereen blij van! Dit geldt ook voor de internationale evenementen.

Op donderdag 21 april 2022 heeft de Sportcommissie een informatiebijeenkomst georganiseerd over de World Dwarf Games van 2023 in Keulen, Duitsland. Een wereldwijd evenement, waarbij er met en tegen elkaar wordt gesport, maar tevens ook mooie vriendschappen ontstaan en nieuwe contacten worden gelegd.

Deze informatiebijeenkomst bood de leden van de BVKM een kans om meer informatie te krijgen over dit bijzondere evenement. Bovendien vertelde BVKM-leden over hun ervaringen met de vorige edities van de World Dwarf Games. De leden konden hun vragen stellen en er konden ideeën uitgewisseld worden. Het was een interactieve, maar vooral leuke bijeenkomst.

Om de BVKM sporttraining zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de behoefte van de leden en ter voorbereiding van de WDG 2023, heeft de sportcommissie een enquête opgesteld.

Door op deze link te klikken kun je jou input leveren voor de BVKM sporttrainingen.

Mocht je door omstandigheden niet bij de presentatie aanwezig kunnen zijn, stuur dan een mail naar Sport@bvkm.nl

Groetjes de Sportcommissie BVKM