UITNODIGING: Algemene Ledenvergadering 20 september

Zondag 20 september 2020 is het weer zover: de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering. Dit jaar gepland als onderdeel van het BVKM-weekend in Den Dolder dat plaatsvindt van 18 tot en met 20 september.

Normaal gesproken vindt de ALV al veel eerder in het jaar plaats, namelijk in juni. Maar zoals bij vrijwel alles gooide Covid-19 ook hier roet in het eten. Alles ging op slot, mensen mochten niet in groepen bij elkaar komen en het bestuur zat even met haar handen in het haar.

Even hebben we met het idee gespeeld om een digitale ALV te organiseren vanuit een quarantaine-situatie. Toch kon het bestuur zich daar niet in vinden. De ALV is toch altijd weer een bijeenkomst waarin belangrijke zaken worden besproken om daarna onder het genot van een barbecue – of in dit geval een lunch – weer even lekker te ontspannen en gezellig met iedereen bij te kletsen. Precies waar de BVKM sterk in is!

Maar nu de regels langzaam weer wat versoepelen en we weer wat meer in groepen bij elkaar mogen komen, kan de ALV toch doorgang vinden. Wel met alle coronamaatregelen in acht nemend.

Er zullen ook leden zijn die vanwege Covid-19 toch niet naar de ALV willen of kunnen komen. Daarvoor hebben wij alle begrip! Speciaal voor deze leden zal deze ALV ook online te volgen zijn middels een Zoom-sessie. Bij de uitnodiging vindt u een duidelijke handleiding hoe u deze vergadering kunt bijwonen en hoe u actief kunt reageren op stemmingen.

Wij zien ernaar uit om jullie, live of digitaal, te ontmoeten op de Algemene Ledenvergadering!

Let op! De vergaderstukken kun je nu ook inzien/downloaden via het ledenweb.

Bestuur BVKM