Terugblik Nieuwjaarsborrel 2019

Op zaterdag 26 januari heeft de altijd zeer drukbezochte en gezellige nieuwjaarsborrel van de Belangenvereniging van Kleine Mensen plaatsgevonden in de Markies in Woerden. Onder het genot van vele drankjes en lekkernijen werd er gezellig bijgepraat en maakten de kinderen samen veel plezier. Het was een dag vol nieuwe ontmoetingen maar vooral ook momenten van weerzien tussen de leden.

Alle aanwezigen werden met een warm hart toegesproken door de voorzitter van de Belangenvereniging van Kleine Mensen, Stephanie Hendriks. In deze speech werd teruggeblikt op 2018, middels een fantastische videocompilatie gemaakt door Elise Schöll. Ook werd er vooruitgekeken naar de activiteiten in 2019, waaronder het aanstaande 45-jarig jubileum van de Belangenvereniging van Kleine Mensen op 6 april. Dit beloofd een zeer bijzondere dag voor jong en oud te worden.

In de speech werd het belang benadrukt van hetgeen dat de kleine mensen zich meer mogen laten zien in de samenleving om normalisatie en acceptatie af te dwingen. Er wordt steeds meer positieve aandacht besteed aan de participatie van kleine mensen, door uit te gaan van de kracht. Dit wordt versterkt door de verbinding die tussen kleine mensen wordt gelegd, door het delen van ervaringen en naar elkaar te luisteren. De Belangenvereniging van Kleine Mensen vindt het belangrijk om hierin mee te gaan, door vanuit een vernieuwde marketing & communicatiestrategie meer aandacht te besteden aan de wijze waarop de vereniging zich naar buiten toe presenteert. Dit uit zich onder andere in een frisse nieuwe website en huisstijl, waarbij de vereniging een samenwerking is aangegaan met RMIC. Roy Jacobs heeft de aanwezigen meegenomen in deze vernieuwing door in een notendop de toekomstige huisstijl te presenteren.

De speech werd feestelijk afgesloten door een gezamenlijke toast op het nieuwe jaar, waarna er nog lang en gezellig onder het genot van hapjes werd na geborreld. De prosecco smaakte overigens bijzonder goed doordat het werd gedronken uit een speciaal ontworpen Belangenvereniging van Kleine Mensen-champagne glas. Wil je weten welk glas? Kom dan naar de jubilieumdag op 6 april a.s., dan vieren we samen het grote verhaal van de Belangenvereniging van Kleine Mensen.

Het bestuur kijkt met trots terug op deze bijeenkomst en hoopt dat dit het begin mag zijn van een vreugdevol & vernieuwend jubileumjaar!