Sportdag 2021

Beste sporters,

Weten jullie het nog, in 2012? Toen organiseerden wij de eerste landelijke sportdag voor kleine mensen in Zeist. Dit was het startpunt van vele sportactiviteiten en sportdagen. 

Dit jaar vieren wij ons 10-jarig jubileum! Daarom organiseert de sportcommissie een landelijke sportdag voor kleine mensen. Deze sportdag vindt plaats op zaterdag 18 september 2021. Deze dag valt samen met het BVKM-weekend en wordt gehouden bij Atletiekvereniging Altis, te Amersfoort. 

Wij hebben een divers programma met verschillende sporten die toegankelijk zijn voor alle BVKM-leden. Dit jaar staat ‘samen sporten’ centraal. Bij de atletiekclinic gaan we de strijd met elkaar aan in de vorm van een meerkamp. Daarnaast gaan de jongere kinderen, middels een spelvorm, op hun eigen manier met atletiek aan de slag. In de middag is er voor ieder wat wils en kan iedereen kiezen uit 2 sporten. Iedereen is welkom, van jong tot oud!

Deze sportdag is onder voorbehoud. In verband met het coronavirus zullen er tijdens deze sportdag verschillende maatregelen gelden. De BVKM zal de richtlijnen van het RIVM uiteraard in acht nemen. Daarbij doen we ook een beroep op ieders eigen verantwoordelijkheid om het een succesvolle en gezonde sportdag te laten worden. Ongeveer 2 weken voor de sportdag ontvangen jullie een programmaboekje, waarin alle belangrijke informatie staat over deze dag.

Programma in een notendop: 

10:00 – 10:30 uur : Inloop op het sportveld

10:30 – 12:30 uur : Atletiek

12:30 – 13:30 uur : Lunch

13:30 – 14:30 uur : Dansen, Boccia, Kickboksen of Korfbal (keuzeprogramma)

14:45 – 15:45 uur : Dansen, Boccia, Kickboksen of Korfbal (keuzeprogramma)

16:00 – 17:00 uur : Voetbaltoernooi

Jullie kunnen je aanmelden via het aanmeldformulier onderaan deze pagina of via sport@bvkm.nl door aan te geven aan welke sporten je mee zou willen doen. Daarnaast kun je ook aangeven of je graag een lunch wilt (met daarbij je eventuele dieetwensen). Alle deelnemers krijgen uiterlijk 2 weken voor de sportdag het programmaboekje opgestuurd. 

We hopen jullie, na een lange tijd, weer allemaal te zien en samen te zijn. Wij hebben er in ieder geval al zin in! De inschrijvingen zullen sluiten op 5 september 2021.

Heb je vragen?

Als je vragen hebt of meer informatie wenst te ontvangen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via sport@bvkm.nl.

Sportcommissie BVKM

Fout: Contact formulier niet gevonden.