Schaatsactiviteit

Hoi allemaal, 

Op een betoverende decembermiddag in Utrecht zal de lucht gevuld zijn met lachende stemmen en het geluid van schaatsen die elegant over het ijs glijden. De Sportcommissie van BVKM zal op zaterdagmiddag 16 december een schaatsmiddag organiseren voor jong en oud om het jaar sportief af te sluiten. 

Op de glinsterende ijsbaan van de Vechtse Banen zullen kinderen en volwassenen samen hun eerste stappen op het ijs zetten. Sommigen zullen als ware dansers over het ijs zwieren, anderen zullen lachend klungelen en elkaar helpen na een val. De sfeer zal warm en vol vreugde zijn, elk geluid gevuld met oprechte plezier. 

Na de vrolijke schaatsavonturen is er nog de gelegenheid om gezellig samen te zijn en de dag af te sluiten met een drankje. Het zal een dag zijn waarop verantwoordelijkheid en plezier hand in hand zullen gaan. Kinderen zullen onder begeleiding zijn, volwassenen zullen een oogje in het zeil houden, terwijl iedereen geniet van de wonderlijke wereld van het schaatsen. 

 Voor BVKM-leden geldt dat de entree gratis is. Heb je zelf geen schaatsen en wil je ze huren, dan is dit voor eigen kosten. 

 Sluit je dit bijzondere jaar mee af? Meld je dan aan door een bericht te sturen naar sport@bvkm.nl 

Sportieve groet, BVKM Sportcommissie