Roos Rijnbeek nieuw bestuurslid BVKM

Ik ben Roos Rijnbeek, 20 jaar en ik studeer Communicatie & Multimedia Design aan de Hogeschool Utrecht. Sommigen van jullie zullen mij misschien kennen van het voetballen en sportactiviteiten of andere bijeenkomsten. Zo ben ik ook 2 jaar geleden mee geweest naar The World Dwarf Games in Canada. Daarnaast houd ik ook van theater en ben ik ook een grote fan van reizen.

Sinds kort ben ik gevraagd om mij bij het bestuur van de BVKM aan te sluiten. Naar aanleiding van een gesprek ‘’hoe is het met je en wat ben je nu aan het doen?’’, vertelde ik dat ik op dit moment communicatie studeer. Het bestuur zocht nog iemand met een dergelijke achtergrond. Mijn reactie was hierop dat ik mij graag hiervoor wilde inzetten!

Steentje bijdragen
Ik heb zelf de groeistoornis achondroplasie en ben al sinds dat ik mij kan herinneren lid bij de BVKM. Na jaren meedoen aan activiteiten met volop plezier en enthousiasme, vind ik het erg leuk dat ik nu een steentje kan bijdragen aan onze vereniging.

Takenpakket
Maar nu denkt iedereen vast, ‘’wat ga je dan doen?’’ Mijn taak is eigenlijk dat ik de tussenpersoon ben tussen het marketingbureau RMIC en jullie, de BVKM. Daarnaast zal ik mij ook richten op het bedenken van nieuwe, leuke concepten. Bovendien ga ik me ook verdiepen in wat jullie vooral willen zien. Dat kan zijn voor de ‘Vriendschap’, de website, Instagram etc.

Ik wil graag een oproep doen
Hebben jullie leuke ideeën voor bijvoorbeeld de ‘Vriendschap’ of website?
Stuur dit dan naar mij toe via communicatie@bvkm.nl.

Samen kijken we ernaar uit om de BVKM de vereniging te houden waar we trots op zijn!

Groetjes,

Roos Rijnbeek