Sluit zoeken

Zoeken

U bevindt zich hier: BVKM > Over ons > Commissies > Jongeren

JongerenGraag zouden we ons even willen voorstellen, wellicht hebben jullie ons al eens gezien of gesproken. Wij zijn Annet Sporre-Marinussen en Joliene Steurs en zijn benoemd als jongeren contactpersonen namens de BVKM.
Van jongs af aan zijn wij beide lid van de BVKM en is een hechte vriendschap tussen ons ontstaan.
Wij zijn beide opgegroeid met de BVKM, waarbij elk jaar leuke activiteiten werden georganiseerd. Zo ook toen wij zelf tieners waren. In die tijd hebben we leuke activiteiten gedaan en werden er zelfs tienerweekenden georganiseerd. Wij hebben dit altijd als erg leuk ervaren, we hadden veel lol en er was altijd ruimte om ervaringen (leuke en minder leuke) te delen met elkaar en met volwassen 'kleine mensen' te praten.

Nu zijn we allebei ouder en merken we dat wij nu de 'adviseurs' zijn voor de jongere generatie. Op een van de barbecues kwam er een lid naar ons toe en vertelde dat ze graag in contact zou komen met leeftijdsgenoten en ook leuke activiteiten, die aansluiten bij haar leeftijd, zou willen doen binnen de BVKM. Jullie zijn nog te jong om mee te gaan met het grote BVKM-weekend en is er eigenlijk alleen maar de jaarlijkse BBQ of de nieuwjaarsreceptie waar jullie heen kunnen gaan om elkaar te ontmoeten.

Daarom willen wij ons graag gaan inzetten om voor jullie leuke activiteiten te organiseren, waarbij jullie ervaringen kunnen delen met leeftijdsgenoten of advies vragen aan een van ons.

Ons streven is om in ieder geval jaarlijks een activiteit te organiseren voor de tieners van de BVKM.

Voor vragen neem contact met ons op. 
Logo BVKM
Logo ABNI

© 2019 BVKM