Sluit zoeken

Zoeken

U bevindt zich hier: BVKM > Nieuws > Oproep tot auditie
Algemeen
02 april 2017

Oproep tot auditie


Regisseur: Wensley Piqué
Opleiding: Toneelacademie Maastricht


In het kader van mijn afstuderen aan de toneelacademie Maastricht (regie), ben ik met spoed op zoek naar serieuze MANNELIJKE en VROUWELIJKE fanatieke, ambitieuze kleine mensen voor een fysieke voorstelling op het Rotterdams wijktheater (Organisator van het ICAF). Het wordt een ontroerende, rauwe, grappige, fysieke collage voorstelling ( 40 a 50 min) met als thema “verwachtingen”.

  Tessa Jonge Poerink en Wensley Piqué in de voorstelling: La vie cést drôle

Wat verwacht de maatschappij vandaag de dag van de nieuw opkomende generatie jong volwassene. En wat verwachten de jongeren van de ander, van elkaar en zichzelf. Heerst er een ego strelende strijd tussen de nieuwe generatie jongvolwassen of is er een” help cultuur” en barst het van de empathie. Ratio of gevoel? Wat word er van je verwacht in een grote stad als. De snel groeiende multinationals en individuele starters. Zijn er verschillende verwachtingspatronen binnen andere culturen en wat vind de maatschappij daarvan. Er wordt vandaag heel wat van ons verwacht of is dat slechts een illusie van ons gemeenschappelijke gedachtegoed.

Esther Meijer (linksonder) in de voorstelling: La vie cést drôle


Wat kan je verwachten:
Er is geen budget, wel evt. (reiskostenvergoeding) heel veel respect vanuit het wijktheater festival en toneelacademie Maastricht
Je werkt samen in een divers team van mensen en kunstvormen.
Je vrijheid/inbreng in het creatieve proces is breed.

Auditie:       April week 14: 6 APRIL  10:00 – 18:00
Repeteren: week WEEK 17 T/M 21 ( 2 DAGEN IN DE WEEK, NADER TE BEPALEN)
Speeldata: week 22 (VRIJHOUDEN, SPEELDATA NADER TE BEPALEN)

Voor INFORMATIE en aanmelding Wensley Piqué
Logo BVKM
Logo ABNI

© 2017 BVKM