Sluit zoeken

Zoeken

U bevindt zich hier: BVKM > Nieuws > Klein persoon gezocht
Algemeen
03 april 2017

Klein persoon gezocht

De voorstelling gaat over vervreemding en over dat we steeds weer anders naar iets kijken (de geschiedenis, de Natives/de Europeanen, Hiërarchieën,..). Als je aan Pocahontas denkt, zult je waarschijnlijk als eerste aan Walt Disney denken. Aan een romantisch liefdesverhaal tussen een Engelsman en een indianenvrouw. Ik ben dit soort liefdesverhalen tussen twee ‘perfecte’ mensen zat geworden, maar hou er tegelijkertijd ook heel er van. Omdat ze me een belofte geven. Maar omdat mijn echt leven er een beetje anders uitziet dan Walt Disney, dacht ik om er iets naast- of tegenover te zetten. Een performance die over menselijkheid gaat.


 
Als je hier interesse in hebt en meer wil weten, dan mail of bel je me. We spreken dan op een dag in een studio (in Amsterdam) af en praten en werken een beetje met elkaar. Als het klikt, kijken we verder. Het leren kennen zou ik graag in april/mei en juni willen doen en het ‘echte’ werken begint eind augustus en zal steeds weer plaatsvinden (via residenties & in verschillende steden). Er staat hier een vergoeding voor tegenover.
 
Over mij: Ik ben Ariadna Rubio Lleó, danseres en theatermaakster. Ik heb de Mime Opleiding in Amsterdam gedaan en werk sinds mijn afstuderen in 2008 met (oa) theatercollectief Schwalbe. Sinds 2015 heb ik A Company opgezet, waarvanuit ik eigen werk maak. Mijn interesse zit in het mengen van disciplines, zoals dans, theater, muziek en natuurlijk musical.

Als je contact wilt opnemen kan dit via e-mail.

Ik veheug me.

Ariadna aka Pocahontas
Logo BVKM
Logo ABNI

© 2017 BVKM