Sluit zoeken

Zoeken

U bevindt zich hier: BVKM > Nieuws

Nieuws

Algemeen
09 juni 2017

uitnodiging Algemene Ledenvergadering met sportdag èn barbecue

Hierbij nodigt het bestuur van de Belangenvereniging Van Kleine Mensen alle leden uit om de Algemene ledenvergadering bij te wonen. Deze Algemene ledenvergadering zal plaatsvinden op zaterdag 17 juni 2017, in Boshotel Overberg te Overberg. Deze wordt gecombineerd met een sportmiddag voor de jeugd èn een barbecue. Mis het niet! U kunt nu de vergaderstukken downloaden van de website.
Regionaal
22 mei 2017

Regiodag Gelderland en Overijssel èn alle andere regio's

Speeltuin, skelterbaan, luchtkussen, kinderboerderij en zelf een ezeltje rijden of met een huifkar op pad. Zomaar wat leuke ingrediënten van de BVKM regiodag Gelderland en Overijssel èn alle andere regio's. Voor jong en oud!
Algemeen
03 april 2017

Klein persoon gezocht

Voor mijn project Pocahontas ben ik op zoek naar een (mannelijke) kleine persoon, die ergens tussen de 25 en 40 is en alles aandurft. Of tenminste: die zijn angsten wil overwinnen. Net zoals ik. Hier is geen ervaring voor nodig.
Algemeen
03 april 2017

Nationale Herdenking op donderdag 4 mei

Ook dit jaar is onze belangenvereniging weer uitgenodigd door het Nationaal Comité 4 en 5 mei voor de Nationale Herdenking.
Algemeen
02 april 2017

Oproep tot auditie

Kleine Mannelijk of vrouwelijke mensen gezocht (16+) met ambitie tot spelen of dansen (bewegen)
Algemeen
14 maart 2017

inschrijven voor het BVKM weekend 2017 kan vanaf nu

Ook dit jaar zal er een BVKM weekend plaatsvinden en gaan wij met z’n allen naar Texel! Het BVKM weekend draait om – hoe kan het ook anders?- het thema ‘Eilandgevoel’. Dat betekent dat wij gaan genieten van de natuur, cultuur en lekker eten en drinken. En -oh ja- tijdens het avondprogramma gaan wij zelfs ‘back to the seventies’!
Algemeen
13 februari 2017

Belastingvoordelen voor mensen met een ziekte of beperking

Het kan nog steeds: zorgkosten terug via de belasting. Leven met een ziekte of beperking brengt extra kosten met zich mee. Bijvoorbeeld voor zorg, vervoer, hulpmiddelen of extra gezinshulp. Die kosten zijn voor een deel nog steeds aftrekbaar via de belasting.
Algemeen
05 februari 2017

kleine mensen gezocht voor video

Vice media is op zoek naar kleine mensen die willen deelnemen in een video. Waar in wordt getoond waar kleine mensen dagelijks tegen aan lopen en daarnaast kleine mensen die hun 'klein zijn' in te zetten voor entertainment.
Algemeen
29 januari 2017

terugblik nieuwjaarsreceptie

Afgelopen zaterdag 28 januari jl. vond de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie plaats. Het was een drukbezochte middag met leden en ook een groot aantal nieuwe leden.
Sport
19 januari 2017

informatiebijeenkomst World Dwarf Games (WDG) 2017

Op zaterdag 28 januari a.s. vindt in Woerden de jaarlijkse BVKM-nieuwjaarsreceptie plaats. Naast dat er gezellig op het nieuwe jaar wordt geproost, vindt er tussen 15.00 en 16.00 uur ook een informatiebijeenkomst plaats over de World Dwarf Games (WDG) 2017. Die vinden van 4 t/m 12 augustus a.s. plaats in de Canadese universiteitsstad Guelph (niet ver van Toronto).
Logo BVKM
Logo ABNI

© 2017 BVKM