Sluit zoeken

Zoeken

U bevindt zich hier: BVKM > Nieuws

Nieuws

Ouders en kinderen
19 februari 2018

Kinderbijeenkomst bij Speelwereld De Wadden

“Vera, wanneer gaan we weer eens wat doen?” “Toen bij de Spelerij was zo ontzettend leuk, gaan we nog eens zoiets doen?” “Het lijkt me zo fijn om alle kinderen eens samen te laten spelen!” Kijk, aan jullie enthousiasme lag het de afgelopen tijd niet. Het aantal ouders dat mij de afgelopen bijeenkomsten aansprak om weer eens iets leuks voor de kinderen te organiseren, kan ik niet op mijn handen tellen. En ze hadden gelijk; het werd hoog tijd voor weer eens een leuke kinderactiviteit.
Participatie
06 januari 2018

Kleine mensen met een grote kinderwens

Elk mens krijgt op een gegeven moment te maken met de vraag ‘Zou ik kinderen willen hebben of niet?’ Dat geldt dus uiteraard ook voor ons, kleine mensen.
Algemeen
19 december 2017

Lid patiëntenvereniging? Sommige zorgverzekeraars vergoeden lidmaatschap

Lang niet iedereen die lid is van een patiëntenvereniging, of dat wil worden, weet dat veel zorgverzekeraars de kosten voor dat lidmaatschap helemaal of deels vergoeden. Dat is jammer, want het bespaart mensen extra kosten. Bovendien kan het mensen die twijfelen lid te worden van een vereniging over de streep trekken.
Sport
19 december 2017

vacature voor Voorzitter sportcommissie bvkm

de sportcommissie van de BVKM is op zoek naar een nieuwe voorzitter.
Algemeen
26 november 2017

gevraagd: opdrachten voor het nieuwe klus- en knutselprogramma ‘Doe Het Lekker Zelf’. 

In dit nieuwe programma voor RTL4 van Chantal Janzen maken creatieve alleskunners handige, maar vooral prachtige dingen. Iedere week krijgen onze kandidaten een aantal opdrachten, waaronder een opdracht van iemand met een specifieke of bijzondere wens.
Algemeen
23 november 2017

Algemene Ledenvergadering met bijeenkomst voor ouders en kinderen

2 maal per jaar houdt de vereniging een Algemene Ledenvergadering. Tijdens het voorjaar en in de herfst. De herfst-editie vindt zaterdag 9 december a.s. plaats.
Ouders en kinderen
23 november 2017

Kinderpret!

Tijdens de Algemene Ledenvergadering is de ouderwerkgroep van plan een leuke activiteit voor kinderen te organiseren. Zij wil graag weten wie naar deze bijeenkomst willen komen.
Jongeren
13 november 2017

studeren met een groeistoornis

Enig idee wat je mag verwachten als je gaat studeren met een groeistoornis? En belangrijker nog: weten zij bij de vervolgopleiding van je keuze eigenlijk wel wat het is om met een groeistoornis te studeren?
Algemeen
13 november 2017

Werken met een groeistoornis

Je wilt graag werken of je wilt je carrière bij je huidige baas een nieuwe wending geven. Je bent ervan overtuigd dat je het kunt maar je stuit, mogelijk vanwege je groeistoornis, op een muur van onbegrip.
Algemeen
25 oktober 2017

world dwarfism awareness day

Vandaag 25 oktober, kleine mensen en organisaties over de hele wereld die kleine mensen en hun families ondersteunen, steken hun handen in de lucht om internationaal dwarfism awareness Day te vieren. In alle landen worden kleine mensen geconfronteerd met sociale en fysieke belemmeringen die in de weg staan bij het maken van keuzes en krijgen van kansen. Op 25 oktober verenigen kleine mensen zich om bewustzijn en trots uit te dragen om die barrières te trotseren en voor ons recht op zelfbeschikking en onafhankelijkheid op te komen.
Logo BVKM
Logo ABNI

© 2018 BVKM