Sluit zoeken

Zoeken

U bevindt zich hier: BVKM > Nieuws

Nieuws

Algemeen
09 oktober 2017

Naheffing eigen risico bij doorlopende behandeling

Veel patiënten krijgen tot hun verbazing soms te maken met een naheffing van het eigen risico. Ze krijgen dan een rekening voor bijvoorbeeld 2016 terwijl de behandeling in 2017 heeft plaatsgevonden. Op Zorgwijzer staat een kennisdossier (inclusief begeleidende infographic) die uitlegt hoe het komt dat er bij een doorlopende behandeling een naheffing van het eigen risico van toepassing kan zijn
Algemeen
01 oktober 2017

Arie en de kleine mensen een nieuw tv-programma op Net 5

In Arie en de kleine mensen stapt presentator Arie Boomsma in de levens van mensen met een groeistoornis. Hun lengte varieert van 63 centimeter tot 1,38 meter. Spelen het klein zijn en de beperkingen een grote rol in het verwezenlijken van hun dromen? En hoe anders is hun leven dan dat van mensen met een normale lengte? Elke woensdagavond om 21:30 op Net5
Sport
01 oktober 2017

Nederlands elftal voor kleine mensen neemt het op tegen Duitsland

De Belangenvereniging voor Kleine Mensen (BVKM) heeft sport hoog op de agenda staan en daarom werd er een heuse interland georganiseerd tegen aartsrivaal Duitsland. Bij atletiekvereniging AV Pijnenburg in Soest werd voor het eerst een interland gespeeld op Nederlandse bodem.
Jongeren
21 augustus 2017

Jongerenweekend 2017

Na jaren wordt er weer een weekend georganiseerd speciaal voor jongeren binnen de BVKM. Het weekend zal gehouden worden op zaterdag 14 en zondag 15 oktober 2017.
Sport
12 augustus 2017

en meer medaillenieuws!

Had TeamNL al 2 gouden plakken weten te veroveren. Op de onderdelen, atletiek, zwemmen en bankdrukken zijn er nog eens 20 plakken aan toegevoegd!
Sport
08 augustus 2017

2 gouden plakken TeamNL WDG!

Sinds zaterdag 5 augustus jl. zijn de World Dwarf Games in Canada van start gegaan. TeamNL heeft na 3 dagen al 2 gouden plakken gewonnen op 2 verschillende onderdelen
Sport
28 juli 2017

TeamNL bij JINEK

Een vertegenwoordiging van Team NL zal vanavond te gast zijn bij Jinek.
Algemeen
11 juli 2017

Liefde, dat is toch het belangrijkste!

Voor een nieuw seizoen van het BNN-programma ‘The Undateables’ zoekt de redactie vrijgezelle mensen tussen de 18-40 jaar met zichtbare en minder zichtbare beperkingen die open en eerlijk over hun leven en de liefde durven te praten.
Algemeen
27 juni 2017

ervaringsverhaal gevraagd van kleine mensen

Algemeen
27 juni 2017

Huntendwarspop en Huntenpop: inclusief popfestival speciaal voor iedereen!

Gewoon naar een popfestival, gewoon genieten van je favoriete muziek en het gezellige sfeertje. Als je een beperking hebt is dat niet zo ‘gewoon’. Bij Huntenpop met Huntendwarspop wel. Maak kennis met het eerste inclusieve popfestival van Nederland! Ken je het al en was je er voorgaande jaren al, kom dan nu weer!
Logo BVKM
Logo ABNI

© 2017 BVKM