Sluit zoeken

Zoeken

U bevindt zich hier: BVKM > Nieuws

Nieuws

Algemeen
07 november 2018

Winterbijeenkomst: ALV 17 November 2018

Wil je mee praten over de ontwikkelingen van en binnen de vereniging? Heb je vragen die je aan het bestuur of een commissie wilt stellen? Of heb je een leuk idee voor de vereniging?  Kom dan naar de gezellige winterbijeenkomst in Den Dolder en sluit aan bij de Algemene Leden Vergadering.
Algemeen
01 september 2018

14-15-16 september 2018 BVKM-weekend voor jong en oud

Het BVKM-weekend van dit jaar staat in het teken van de Verbinding en Sport. Sport kan een verbindende factor zijn en mensen samenbrengen. Dat hebben velen vorig jaar kunnen ondervinden. De geweldige sportdag van 2017 in Soest en de geslaagde aansluitende feestavond hebben veel kleine mensen bijeengebracht.
Sport
13 augustus 2018

vacature: Voorzitter BVKM Sportcommissie

de sportcommissie van de BVKM is op zoek naar een nieuwe voorzitter.
Algemeen
17 mei 2018

Gratis toegang Supportbeurs 2018

Wil je graag naar de Supportbeurs 2018?
Regionaal
08 mei 2018

Regiodag Gelderland en Overijssel

Zin in een gezellige regiodag? waar de kinderen zich kunnen uitleven bij de Spelerij en de ouder kunnen genieten van koffie en thee. En een gezamenlijke lunch met zelfgebakken broodjes? Geef je dan snel op!
Regionaal
23 april 2018

Regiodag Noord-Brabant, Zeeland en België

Op 8 april jl. verzorgden Christ en Marina weer een regiocontactdag voor de leden t/m 16 jaar uit de provincies Noord-Brabant en Zeeland en voor leden uit België.
Ouders en kinderen
19 februari 2018

Kinderbijeenkomst bij Speelwereld De Wadden

“Vera, wanneer gaan we weer eens wat doen?” “Toen bij de Spelerij was zo ontzettend leuk, gaan we nog eens zoiets doen?” “Het lijkt me zo fijn om alle kinderen eens samen te laten spelen!” Kijk, aan jullie enthousiasme lag het de afgelopen tijd niet. Het aantal ouders dat mij de afgelopen bijeenkomsten aansprak om weer eens iets leuks voor de kinderen te organiseren, kan ik niet op mijn handen tellen. En ze hadden gelijk; het werd hoog tijd voor weer eens een leuke kinderactiviteit.
Participatie
06 januari 2018

Kleine mensen met een grote kinderwens

Elk mens krijgt op een gegeven moment te maken met de vraag ‘Zou ik kinderen willen hebben of niet?’ Dat geldt dus uiteraard ook voor ons, kleine mensen.
Algemeen
19 december 2017

Lid patiëntenvereniging? Sommige zorgverzekeraars vergoeden lidmaatschap

Lang niet iedereen die lid is van een patiëntenvereniging, of dat wil worden, weet dat veel zorgverzekeraars de kosten voor dat lidmaatschap helemaal of deels vergoeden. Dat is jammer, want het bespaart mensen extra kosten. Bovendien kan het mensen die twijfelen lid te worden van een vereniging over de streep trekken.
Algemeen
26 november 2017

gevraagd: opdrachten voor het nieuwe klus- en knutselprogramma ‘Doe Het Lekker Zelf’. 

In dit nieuwe programma voor RTL4 van Chantal Janzen maken creatieve alleskunners handige, maar vooral prachtige dingen. Iedere week krijgen onze kandidaten een aantal opdrachten, waaronder een opdracht van iemand met een specifieke of bijzondere wens.
Logo BVKM
Logo ABNI

© 2019 BVKM