Nieuws uit de regio: Utrecht en Flevoland

Even voorstellen: Annabel de Boer

Na een heel prettig gesprek met Ellen Brouns en Angelique van Peppen stel ik mij graag aan jullie voor als nieuwe regiocontactpersoon voor de regio’s Utrecht en Flevoland.

Mijn naam is Annabel de Boer, 33 jaar, getrouwd met Gert-Jan, trotse moeder van Aisha (8) en Harvey (5) en wij wonen in Bunnik.

Wat doe ik in het dagelijks leven?
Zoals velen werk ik momenteel thuis, 32 uur in de week en met veel plezier, als managementassistent bij het Nibud (Nationaal Instituut voor Budgetvoorlichting). Daarnaast brengen wij momenteel veel tijd door als gezin, maar anders zijn we graag op pad in de weekenden.

Wat hoop ik te kunnen betekenen voor de leden?
Nadat ik in 2019 heb meegeholpen aan de totstandkoming van de website kleinmensmetkinderwens.nl en ik ons verhaal mocht vertellen op het BVKM-weekend realiseerde ik me hoe waardevol de ontmoetingen met andere kleine mensen zijn en hoe fijn het is als je ervaringen kan uitwisselen. Daar wil ik graag aan bijdragen

Hoe ik dat precies ga vormgeven weet ik op het moment van schrijven nog niet, maar de leden van de regio’s Utrecht en Flevoland zullen binnenkort van mij horen.

In contact komen
Mocht je in de tussentijd al contact met me willen opnemen, dan kan dat via mijn volgende e-mailadres: annabelreedijk@hotmail.com.
Voor de leden die liever telefonisch contact met mij opnemen, mijn telefoonnummer is op te vragen bij het bestuur.

Ik hoop jullie snel (digitaal of in het echt) te ontmoeten!

Vriendelijke groet,
Annabel de Boer