Nieuws uit de regio: Gelderland en Overijssel

Arda geeft het stokje door

Na negen jaar regiocontactpersoon te zijn geweest van de regio’s Gelderland en Overijssel wil ik het stokje overdragen aan Angela ter Heege. Ik heb er veel plezier aan beleefd, leuke contacten met ouders, kinderen en natuurlijk ook met volwassen leden gehad. Het laatste jaar zijn de contacten helaas minder geweest, dit mede door de Corona, maar ook door privéomstandigheden.

Ik zie jullie graag weer op de regiocontactdagen en de BVKM-bijeenkomsten.

Lieve groet,
Arda Hoeve

Angela ter Heege

De regio Utrecht en Flevoland heeft niet zoveel aan mij gehad. Een paar maanden nadat ik regiocontactpersoon werd, onderging ik een rugoperatie. Hierop volgden nog twee zware rugoperaties als gevolg van een complicatie die ik bij de eerste operatie kreeg.

Na twee jaar van herstel en revalidatie begon ik met de voorbereidingen van de regiocontactdag 2020. Tijdens deze voorbereidingen sloeg Covid-19 toe in Nederland. Voor de regio Utrecht en Flevoland wens ik voor jullie een leuke en actieve contactpersoon!

Door mijn verhuizing naar Duitsland (net over de grens bij Enschede) komt het nu zo uit dat ik de regio van Arda overneem. Hierdoor moet ik helaas van de regio Flevoland & Utrecht afscheid nemen. Ik hoop leuke en nieuwe contacten te maken in mijn nieuwe regio en zie ernaar uit om leuke regiodagen te organiseren.

En als het weer mag, zien we elkaar gauw bij de BVKM-bijeenkomsten!

Vriendelijke groet,
Angela ter Heege