Nieuwjaarsreceptie 25 januari Den Dolder

Op 25 januari jongstleden heeft de BVKM-nieuwjaarsreceptie plaatsgevonden in Hotel Ernst Sillem Hoeve in Den Dolder. Het bestuur kijkt terug op een geslaagde nieuwjaarsreceptie waarbij onze leden in een fijne en ongedwongen sfeer elkaar hebben kunnen ontmoeten en bovenal gezellig hebben kunnen bijpraten. Tussen de gezellige gesprekken en de obers door, die met lekkere hapjes rondliepen, raasden de jonge kinderen op hun fietsjes langs. Ze hadden veel plezier samen!

Nieuwe locatie
Dit evenement vond weliswaar plaats op een nieuwe locatie, daar het tijd was voor een beetje verfrissing. De BVKM is altijd goed ontvangen in de Markies in Woerden, maar als bestuur waren we op zoek naar een andere locatie die meer ruimte en andere mogelijkheden bood. Zo was er gedurende de hele middag de gelegenheid om te zwemmen. De jonge kinderen hebben hier met veel plezier gebruik van gemaakt.

World Dwarf Games 2020
Daarnaast werd er in een nabijgelegen ruimte een presentatie gegeven door de Sportcommissie over de aanstaande World Dwarf Games in Duitsland. De ervaringen van de World Dwarf Games in Canada werden met de luisteraars gedeeld, middels een mooie videocompilatie. Maar vooral werd er informatie over wat men kan verwachten van dit internationale evenement en de manier waarop de BVKM zich hierop gaat voorbereiden. De eerste combinatie trainingen staan al gepland in het aankomende jaar. Als bestuur hopen wij dat deze trainingen goed bezocht zullen worden en we met een grote enthousiaste groep naar Keulen zullen gaan in 2021. Houdt onze website en de Vriendschap goed in de gaten voor informatie over de WDG 2021. En schroom niet om de Sportcommissie of ervaringsdeskundigen persoonlijk te benaderen, indien je vragen hebt.

onder enthousiast gejuich werd er gekeken naar de videocompilatie van 2019

Jubilarissen
Onze voorzitter, Stephanie Hendriks, heeft in haar speech teruggeblikt op het afgelopen jaar en vooruitgekeken naar 2020. Ook werden onze jubilarissen in het zonnetje gezet: Mendo van der Vliet, Frank Kerver en Ellen Brouns ontvingen hun speldje ter ere van hun 25-jarig jubileum. Daarnaast vieren dit jaar ook nog andere mensen hun 25-jarig jubileum: Femke Coenders, Rob Melis, Kaylee Post, Maud van Lankveld en Stephan Meester. Frank IJsselmuiden viert zijn 40-jarig lidmaatschap. Wij feliciteren hen allen met deze bijzondere mijlpaal! Tot slot werd er onder enthousiast gejuich gekeken naar de videocompilatie van 2019, waarin de BVKM in het bijzonder haar 45-jarig jubileum heeft gevierd. Als bestuur zijn we heel trots op onze vereniging en hopen dat wij samen met alle leden en vrijwilligers de BVKM op een gezonde, prettige en succesvolle manier blijven voortzetten.

Hopelijk tot ziens!

Hartelijke groet,
Bestuur BVKM

Nieuwsgierig naar de speech? Lees hem dan hier.