Jubilarissen 2019

Tijdens de nieuwjaarsreceptie op zaterdag 26 januari heeft de Belangenvereniging van Kleine Mensen op feestelijke wijze stilgestaan bij de jubilerende leden van de vereniging door hen kort in het zonnetje te zetten. Zo vieren Bastiaan Visser, Robert van Twillert, Angela ter Heege en Linda Snaterse dit jaar hun jubileum. Hiervoor hebben zij allen een uniek speldje mogen ontvangen.

Bastiaan Visser is lid geworden in 1994. Bastiaan heeft voorafgaande aan de huidige voorzitter voor een aantal jaar het voorzitterschap vervuld binnen de vereniging. Hij heeft dit met veel passie en inzet gedaan. Het bestuur hoopt Bastiaan nog vele jaren te kunnen verwelkomen binnen de vereniging.

Robert van Twillert is lid geworden in 1994. Ook Robert heeft zich reeds actief ingezet voor de Belangenvereniging van Kleine Mensen. Zo heeft hij voorafgaande aan de huidige penningmeester het penningmeesterschap vervuld en is lid geweest van de adviescommissie. Het bestuur hoopt Robert en zijn gezin nog vaak te blijven zien binnen de vereniging.

Angela ter Heege is lid geworden in 1994. Angela vervult al sinds diverse jaren met veel plezier en gedrevenheid de functie van regiocontactpersoon Utrecht en Flevoland. Haar inzet wordt door de regio’s zeer gewaardeerd. Het bestuur hoopt dat Angela deze rol nog voor lange tijd met veel plezier wil blijven vervullen binnen de vereniging.

Linda Snaterse viert haar veertigjarig jubileum. Dit is een bijzondere mijlpaal want Linda behoort hiermee tot een van de ‘eerste’ leden van de Belangenvereniging van Kleine Mensen. Linda is lid geworden in 1979. Wij hopen Linda nog lang te kunnen verwelkomen binnen onze vereniging.

Namens alle leden en donateurs van de Belangenvereniging van Kleine Mensen bedanken wij de jubilarissen voor al hun inzet en feliciteren wij hun nogmaals van harte!