Sluit zoeken

Zoeken

Gratis aangeboden aangepaste bureaustoel

Misschien kent u mijn naam, ik ben Mimi Lodewijks van EMTEK. Ons bedrijf maakt bureaustoelen op maat, we staan ook op jullie website. 

Ik benader jullie met het volgende: Ik heb hier een prachtige donkerblauwe bureaustoel op maat staan die in goede technische staat verkeert. Deze is oorspronkelijk gemaakt voor een persoon met achondroplasie van ca. 130 cm en ca. 130 kg . 

Er zit extra ondersteuning in de bureaustoel ingebouwd voor rug-, nek- en schouderklachten. De persoon kan de bureaustoel zelf niet meer gebruiken en wij mogen hem naar eigen inzicht inzetten.
We hebben de bureaustoel al een tijd in bewaring, maar komen maar niemand tegen waarvoor de bureaustoel passend zijn. 

De bureaustoel zou moeten werken voor een persoon van (ongeveer) 125/135 cm met een gewicht variërend van ca. 110 tot 130 kg. 

Voor de bureaustoel zelf hoeft niet te worden betaald, deze heeft zijn commerciële waarde reeds opgebracht. Echter, omdat het een op maat gemaakt product is, moeten er bij gebleken geschiktheid soms nog wat kleine aanpassingen aan een gebruikte stoel gedaan worden.
Indien nodig wil ik met de aanstaande gebruiker tot overeenstemming komen over een kleine onkostenvergoeding voor gemaakte uren. Let wel, ik hoef er geen geld aan te verdienen. Alles gaat in goed overleg, uiteraard.
En in sommige gevallenis de stoel correct en is een aanpassing dus niet eens nodig.  

Wie het eerst komt, het eerst maalt. Ik hoop dat er iemand contact met mij opneemt en dat deze bureaustoel weer zijn weg naar een ander mag vinden. Klik hier om contact op te nemen.

Met vriendelijke groet,

Mimi Lodewijks
EMTEK
Logo BVKM
Logo ABNI

© 2018 BVKM