Sluit zoeken

Zoeken

U bevindt zich hier: BVKM > Forum > Jongeren > DOX zoekt kleine actrice

DOX zoekt kleine actrice

Theatergroep DOX zoekt vervanging voor Tessa Jonge Poerink!Tessa Jonge Poerink (lid van bvkm ) is aangenomen op toneelschool Arnhem, een droom die voor ons allen is uitgekomen, maar daardoor hebben we ook meteen een probleempje. Tessa speelde in de voorstelling ‘La vie c’est drole’ (het leven is een grapje) en moet nu vervangen worden.Dus we zoeken een ‘kleine’ speelster tussen de 17 en 28 jaar die het leuk vindt om te dansen en te acteren en die trots op zichzelf is en het niet eng vindt om voor een jongerenpubliek te staan.De voorstelling gaat over vooroordelen (klein, groot, dik, dun, homo, hetero, donker, licht etc.) en zal gerepeteerd worden half december 2012, januari 2013 en zal gaan spelen vanaf februari 2013 tot en met maart 2013.

‘In een bruisende variétéshow worden de verschillen tussen mensen en vooroordelen op humoristische wijze getoond. Wat is normaal en wat niet? En wie bepaalt er eigenlijk wat normaal is?’Het is een full-time acteerklus dus is het belangrijk dat je deze periode kan.

Heb jij interesse stuur dan even een mailtje naar: bo@ theatergroepdox.nlVoor meer informatie over DOX: www.theatergroepdox.nl

1 reactie(s)

22 maart 2012 - 14.04 uur
helaas ben ik al over de 28. Ik heb wel al ervaring met musical. Ik ben wel al 38 :(
Logo BVKM
Logo ABNI

© 2019 BVKM