Sluit zoeken

Zoeken

Forum beenverlenging: uw mening of ervaring

10 september 2009 - 15.00 uur - 1 reacties

re: Beenverlenging (Albizzia)

Laatste reactie van - 18 maart 2013 - 16.34 uur: "Ik ben Diana en ben 45 jaar ik heb mijn benen ook laten verlengen in het Rode Kruis ziekenhuis in Beverwijk. Ik ben uit eindelijk 16 cm langer gemaakt (ik was toen 20 jaar). De 4e operatie aan de bovenbenen kon ik niet meer aan en ik vond het genoeg zo. Ik ben in totaal 3 jaar uit de roulatie geweest. Het was een zware klus en elke keer opnieuw leren lopen en revalideren ook omdat mijn achillespees niet meer mee wilde rekken heb ik hiervoor ook nog een operatie moeten ondergaan. Ik heb een hoop littekens en die zitten overal pengaten. Maar dat kan mij niets schelen. Na de operaties waren mijn benen veel slanker en ik zat beter in mijn vel. Ik was van de 1,30 naar de 1,46 verlengt. Kon gaan autorijlessen en had snel mijn rijbewijs. Zonder aanpassingen reed ik in een alto. Kon pinnen bij de bank en hoefde niet meer te vragen of iemand de brief op de bus wilde doen. Ik heb nooit meer pijn gehad aan de verleningen. Het is bij mij gelukkig allemaal goed gegaan. Ik heb ook een leuke tijd gehad in het ziekenhuis en leerde meer kleine mensen kennen. Helaas heb ik nu 3 operaties aan mijn rug moeten ondergaan (stenose) en zit ik nu in een rolstoel en kan kleine stukjes lopen met de rollator of krukken. Ik vind dit erg triest. Waarvoor al die moeite vroeger om een stukje groter te zijn en zoveel jaren later zit je in een rolstoel. Ik hoop met revalideren dat ik er weer boven op ga komen, maar met mijn positieve instelling gaat dat denk ik hopelijk wel lukken. Groeten Diana" - Lees meer
18 november 2006 - 10.49 uur - 3 reacties

re: Lotgenoten gezocht Ilizarov vergoeding.

Laatste reactie van - 17 april 2007 - 20.57 uur: "Hoi Melle. Wil jij mij terugmailen in verband met Ilizarov vergoeding. Mijn e-mail adres is: angeless6@hotmail.com" - Lees meer
3 december 2003 - 15.34 uur - 4 reacties

re: BEENVERLENGING(ILIZAROV)

Laatste reactie van Ceciel Lamtink - 30 juni 2004 - 21.54 uur: "Hallo LydiaIk zit voor het eerst op deze site maar wou graag reageren op jou vraag.

Ik heb een man die achronoplas heeft en een beenverlening heeft gedaan in AZU in 1986 tot 1991 mee bezig geweest maar ik weet niet of het AZU nog die operatie`s doet of je moet rode kruis ziekenhuis in Beverwijk proberen voor informatie.

De ervaring die hij heeft was wel positief hij was 1m26 en nu 1m48.

Het is wel een opgave om dat te doen.

Als je toch besluit om het te gaan doen moet je het ervaren of je hele erge spierpijn hebt,en je moet er ook 100% achter staan want je kan niet halve wegen ermee stoppen.

En degene die jou willen steunen erin moeten er zelfs ook 100% achter staan.Groetje Tammara" - Lees meer
Logo BVKM
Logo ABNI

© 2018 BVKM