Sluit zoeken

Zoeken

Naar de middelbare school: tips?

Hallo iedereen!

Onze dochter heeft achondroplasie en gaat volgend jaar naar de middelbare school. Heeft iemand daarvoor misschien nog handige tips?

Zo hoorden we bijvoorbeeld van een extra boekenpakket dat je aan de school zou kunnen vragen. En wat is handig of prettig voor een goed zittende stoel? Zelf denk ik dat het misschien mogelijk is om van een aantal schoolstoelen de rugleuning iets naar voren te zetten in combinatie met een voetenbankje, of is dat eigenlijk allemaal niet nodig? En heb je bij de introductie nog klassikaal iets uitgelegd over je botgroeiafwijking aan nieuwe klasgenoten?

Alvast bedankt voor jullie tips!

MvG Peter

2 reactie(s)

21 november 2016 - 15.12 uur
Hoi ik ben Rick en zit nu in havo 4.

Ik heb nog wel enkele tips. als je mij het email adres door stuurt dan zal ik er even op reageren. Misschien zit er wel iets tussen waar je iets mee kan.

groetjes, Rick :D

info@erpseflora.nl
16 november 2016 - 17.09 uur
Destijds heb ik steeds 2 sets boeken gekocht. Een daarvan lag in een eigen kastje in de lerarenkamer. De andere set thuis. Moest dan wel voor aanvang de boeken halen in de lerarenkamer. Dat was vaak lastig, omdat de school pas 5 minuten voor aanvang open ging. Ik nam daarom de boeken tot de eerste pauze mee van huis.

De school had voor mij een (zeer zware) voetenbank gemaakt, die meegenomen moest worden naar de lokalen. Tegenwoordig zijn er gelukkig lichte opvouwbare opstapjes te koop die hier zeer geschikt voor zijn. Desnoods in verschillende lokalen er 1 neerzetten. Veel succes op de middelbare school !
Logo BVKM
Logo ABNI

© 2017 BVKM