Sluit zoeken

Zoeken

Sport
15 september 2018

Landelijke sportdag voor kleine mensen op zaterdag 15 september in Soest

Voor de zevende keer op rij organiseert de sportcommissie van de BVKM een landelijke sportdag voor kleine mensen. Nieuw is dit jaar dat er sportactiviteiten zijn voor alle leeftijden en ongeacht de mate van mobiliteit. Het jaarlijkse BVKM-weekend wordt ook in de buurt van Soest gehouden, zodat ook de deelnemers daaraan de gelegenheid hebben zich bij de sportdag aan te sluiten. Ook voor jonge kinderen is er wat te doen.

Kortom: alle sporters zijn op 15 september welkom, maar ook supporters, familieleden, verenigingsleden die willen komen genieten van alle sportprestaties.
 
Aanmelden is i.v.m. de voorbereidingen noodzakelijk. Geef daarbij ook je keuze door van de sportclinics waar je aan mee wilt doen. Zowel ’s morgens als ’s middags bieden we clinics in drie verschillende sporten aan. Je kunt zowel ’s morgens als ’s middags aan maximaal twee clinics mee doen (maar minder mag ook). Inschrijving gebeurt op volgorde van aanmelding. Omdat sommige clinics aan een maximum aantal deelnemers gebonden zijn geldt: vol = vol….Snel aanmelden dus! Aanmeldformulier staat onderaan deze pagina.
 
Tijdens het middagdeel zorgen we voor activiteiten voor de jongste kinderen (vanaf ongeveer vier jaar). Vanaf ongeveer 8 jaar (afhankelijk van de zelfstandigheid) kunnen kinderen ook meedoen met de clinics (mits voor die clinics aangemeld).
Voor de denksporters onder ons gaan we de mogelijkheid na om zowel ’s morgens als ’s middags speelborden klaar te zetten. Voor liefhebbers van zwemmen gaan we de mogelijkheid na om ’s morgens op eigen gelegenheid van het naastgelegen zwembad gebruik te maken. Houd je mail in de gaten: eind augustus/begin september volgt het definitieve programma!
 
De kosten voor de afsluitende barbecue bedragen:
* Volwassene, €12,50 per persoon
* Jongeren t/m 12 jaar,  €7,50 per persoon

Voor de deelnemers aan het BVKM-weekend is de prijs van de bbq al in de totale weekendprijs inbegrepen.
De totaal bijdrage voor de barbecue dient van te voren te worden overgemaakt op rekeningnummer NL09 INGB 0003 1350 92 t.n.v. de BVKM o.v.v. landelijke BVKM sportdag.

Programma
Het globale programma ziet er als volgt uit, nadere informatie volgt eind augustus als je je hebt opgegeven, want nog niet alles wat we gaan doen is nu al bekend! De clinics van sporten met een * zijn ook geschikt voor personen die minder mobiel zijn of bijv. rolstoel-afhankelijk zijn.
  • 9.30 Ontvangst in Sportboulevard De Engh (voorheen Optisport), Dalweg 181, 3762 AW Soest
  • 10.00 - 11.00 1e ronde clinics: Keuze uit Badminton, Volleybal en Boccia*
  • 11.15 - 12.15 2e ronde clinics: Keuze uit Badminton, Volleybal en Boccia*
  • 12.15 - 13.15 Verplaatsing naar en lunch bij Atletiekvereniging Pijnenburg, Wieksloterweg o.z. 10, 3766 LS Soest
  • 13.15 - 14.15 3e ronde clinics: keuze uit Atletiek, Rugby en Kung Fu*
  • 14.30 - 15.30 4e ronde clinics: keuze uit Atletiek, Rugby en Kung Fu*
  • 16.00 - 17.30 Afsluitend mini voetbaltoernooi
  • 17.30 - 18.00 Prijsuitreiking en barbecue.
  • Vanaf 20.00 uur slotfeest voor jong en oud.
Voor meer informatie over het bvkm-weekend en aanmelden, klik hier:
https://www.bvkm.nl/evenementen/bvkm-weekend-voor-jong-en-oud/

We rekenen op een grote opkomst en op een super sportieve dag!
Logo BVKM
Logo ABNI

© 2018 BVKM