Sluit zoeken

Zoeken

U bevindt zich hier: BVKM > Evenementen

Evenementen

april 2018

Sport
07 april 2018

Voetbaltraining

Mocht voetbal jou passie zijn kom gezellig mee trainen! dit seizoen trainen we nog op de volgende data! Met een speciale training op 23 juni zet het dus gauw in je agenda!

Log in voor details.
Ouders en kinderen
14 april 2018

Kinderbijeenkomst bij Speelwereld De Wadden

“Vera, wanneer gaan we weer eens wat doen?”
“Toen bij de Spelerij was zo ontzettend leuk, gaan we nog eens zoiets doen?”
“Het lijkt me zo fijn om alle kinderen eens samen te laten spelen!”

Kijk, aan jullie enthousiasme lag het de afgelopen tijd niet. Het aantal ouders dat mij de afgelopen bijeenkomsten aansprak om weer eens iets leuks voor de kinderen te organiseren, kan ik niet op mijn handen tellen. En ze hadden gelijk; het werd hoog tijd voor weer eens een leuke kinderactiviteit.
Daarom ben ik blij dat ik jullie nu kan vertellen dat het eindelijk zover is; op 14 april is er een kinderbijeenkomst speciaal voor al onze jonge leden!
Deze dag is Speelwereld De Wadden exclusief geopend voor de BVKM. In deze indoor speeltuin zullen die dag geen andere kinderen aanwezig zijn dan onze leden en hun broertjes en/ of zusjes. Zo kunnen ze naar hartenlust spelen en lol maken, terwijl de ouders de gelegenheid hebben om eens samen bij te kletsen en ervaringen uit te wisselen (of natuurlijk zelf ook van de glijbaan te gaan).
Sport
15 april 2018

badmintontraining

Log in voor details
Sport
28 april 2018

Kaderoverleg

2 maal per jaar houdt de vereniging een kadervergadering voorafgaand aan de algemene ledenvergadering. Deelnemers aan deze vergadering zijn bestuurs- en kaderleden.

mei 2018

Regionaal
12 mei 2018

Regiodag Limburg Aardbeienland

Ben jij ook zo dol op aardbeien? Droom je wel eens van een land vol met aardbeien die je zo mag plukken? Dan heb ik twee keer goed nieuws: Zo’n land bestaat echt en jij bent van harte welkom om Aardbeienland te komen bezoeken.
Sport
19 mei 2018

Internationaal G-voetbaltoernooi

Meer info volgt nog!
Sport
20 mei 2018

badmintontraining

Log in voor details

juni 2018

Sport
10 juni 2018

badmintontraining

Log in voor details
16 juni 2018

Algemene Ledenvergadering

2 maal per jaar houdt de vereniging een Algemene Ledenvergadering. Tijdens het voorjaar en de herfstperiode.
Sport
16 juni 2018

Sportactiviteit 2018

Op zaterdag 16 juni 2018 zal de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering plaatsvinden. Daarnaast zal er die dag ook een leuke sportactiviteit plaats gaan vinden, dus zorg dat je er bij bent!
12
Logo BVKM
Logo ABNI

© 2018 BVKM