Aanmelden sportdag 2022

Beste sporters,

Het is weer zover! 

De 11e Landelijke sportdag voor Kleine Mensen vindt dit jaar plaats op zaterdag 24 september 2022. Deze dag valt samen met het BVKM-weekend en wordt gehouden bij Atletiekvereniging Altis, te Amersfoort en bij Zwembad Optisport de Engh in Soest. 

Wij hebben een divers programma opgesteld met verschillende sporten die toegankelijk zijn voor alle BVKM-leden. Dit jaar staat in het teken van de start van de World Dwarf Games 2023. 

In de ochtend kun je kiezen uit 3 sporten. Elke clinic duurt minimaal 45 minuten. Na de lunch zal er een voetbalclinic, met aansluitend een voetbaltoernooi, plaatsvinden. Tegelijkertijd kun je ook kiezen voor een bocciaclinic. Na het voetballen en de boccia zullen we ons verplaatsen naar het zwembad in Soest om daar een duik te nemen.

De dag bevat sporten die tijdens de World Dwarf Games aan bod zullen komen. Het doel van de sportdag is om samen te sporten, maar om ook de sporters én supporters kennis te laten maken met de WDG-Sporten. De aftrap van het nieuwe sportseizoen én de introductie van de World Dwarf Games 2023 zullen ook plaatsvinden tijdens deze dag. 

Mocht je na afloop mee willen toasten op deze dag tijdens de BBQ in het hotel, dan kun je je hier ook voor aanmelden via de website!

Programma van de sportdag:

10:15-  10:30 Inloop op het sportveld

10:45 – 12:30 Korfbal, Atletiek of Kickboksen (keuze programma)

12:30 – 13:00 Lunch

13:00 – 15:00 Voetbal en Boccia (keuze programma) 

15:00 – 15:30 Verplaatsen naar het zwembad in Soest. 

15:30 – 17:00 Zwemmen (Clinic + vrij zwemmen).  

Extra informatie omtrent het zwemmen:

We hebben een leuke zwemactiviteit georganiseerd. Het wedstrijdbad wordt opgedeeld in 2 delen, waarbij er aan de ene kant ruimte is voor vrijzwemmen en aan de andere kant een clinic plaatsvindt. De bodem van het zwembad is in hoogte verstelbaar. Om mee te doen aan de clinic, dien je een zwemdiploma te hebben. 

Bij de zwemactiviteit zijn er 2 badmeesters aanwezig. Zij houden toezicht en verlenen EHBO, mocht dit nodig zijn. Ouders/volwassenen met een EHBO-diploma worden opgeroepen om zich te melden tijdens de zwemactiviteit, zodat een ieder daarvan op de hoogte is. 

De meeste sporters hebben een zwemdiploma. Alle kinderen onder de 12 jaar (zonder zwemdiploma) mogen onder 1-op-1 begeleiding van een volwassene het zwembad ingaan. Het is niet toegestaan om zonder zwemdiploma én zonder begeleiding het zwembad te betreden. Daarnaast zorgt een ieder voor eigen zwembandjes (indien van toepassing). 

Het betreden van het zwembad is op eigen risico. We doen een oproep op ieders eigen verantwoordelijkheid. De BVKM en de leden zelf zorgen ervoor dat deze regels worden nageleefd.

Aanmelden

Jullie kunnen je aanmelden via het aanmeldformulier onderaan deze pagina of via sport@bvkm.nl door aan te geven aan welke sporten je mee zou willen doen. Daarnaast kun je ook aangeven of je graag een lunch wilt (met daarbij je eventuele dieetwensen). Alle deelnemers krijgen uiterlijk 2 weken voor de sportdag het programmaboekje opgestuurd. 

We hopen jullie weer allemaal te zien, zodat we samen kunnen gaan sporten! Wij hebben er in ieder geval al zin in! De inschrijvingen zullen sluiten op 5 september 2022

Als je vragen hebt of meer informatie wenst te ontvangen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via sport@bvkm.nl.

Sportcommissie BVKM

  Ik neem op zaterdag deel aan de volgende onderdelen:  Ochtendprogramma (10:45 - 12:30 uur, 2 keuzes mogelijk)
  KorfbalAtletiekKickboksen


  Lunch
  JaNee


  Middagprogramma
  Ik doe mee met bocciaIk doe mee met voetbal en het toernooi


  Zwemmen

  Ik wil mee zwemmen:
  JaNee

  Ik beschik over een zwemdiploma:
  JaNee

  Mijn begeleiding is:


  Ik kom met personen