home  lidmaatschap  donateurschap  pers  english  colofon  contact
1974-2014 BVKM 40 jaar!

actualiteiten

10 maart 2014

Jubileumdag

Dit jaar bestaat de Belangenvereniging van Kleine Mensen (BVKM) 40 jaar! Uiteraard zal dat niet ongemerkt voorbij gaan. Er is een speciale jubileumdag op 24 mei 2014. Een hele leuke dag voor alle leden van de BVKM en voor ieder wat wils. Het thema van de dag en het symposium is: "The Sky is the Limit"
Meer info en aanmelden op het ledenweb!
Nog niet aangemeld voor de jubileumdag?
Doe het dan snel, er is veel belangstelling!
Aanmelden kan nog tot 18 april
04 april 2014

Bijzondere sportclinics voor jongeren op de BVKM Jubileumdag

Jongeren van (ongeveer) 11 tot (ongeveer) 18 jaar kunnen op de BVKM-jubileumdag meedoen aan bijzondere outdoor-sportclinics in klimmen, boogschieten en disc golf. Meer info en aanmelden via onderstaande link.
Aanmelden kan tot 18 april!13 april 2014

foto's regiomiddag jongeren noord-brabant en zeeland

Op 6 april vond de regiomiddag voor de leden tot 16 jaar (en hun ouders en broertjes en zusjes) uit de regio Noord-Brabant en Zeeland plaats. Foto's van de middag zijn te zien op het ledenweb04 april 2014

Support Beurs 2014

Van woensdag 7 mei tot en met zaterdag 10 mei vindt in de Jaarbeurs te Utrecht weer de tweejaarlijkse Support Beurs plaats. Dé beurs over alles op het gebied van leven, wonen en werken met een handicap. Meer informatie en gratis kaarten via de website van supportbeurs04 april 2014

Liesbeth's column

BVKM-lid Liesbeth heeft de groeistoornis achondroplasie. Op supportbeurs.nl, een online portal voor mensen met een functiebeperking, schrijft zij regelmatig een column. Haar nieuwste column 'Leuk' is nu te lezen op supportbeurs.nl.
belangenvereniging van kleine mensen